Beylerbeyi Anaokulu


Vizyon: Çocuklarımızın gelişim düzeylerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak; yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek. Çocukların gelişim düzeylerini dikkate alarak bilim ile iç içe sağlayan programlar oluşturmak.

Misyon: Beylerbeyi Anaokulu olarak misyonumuz çocuklarımızı Millî Eğitimimizin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, ve çocuklarımızın Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 07:00- 17:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okul binamızda Beylerbeyi Ortaokulu ve Beylerbeyi İlkokulu ile birlikte 3 kurum 1 müdürlük bulunmaktadır. Okul bahçesi ortaktır. Ortaokul öğrenci sayısı 350´nin üzerinde, İlkokulun öğrenci sayısı 400´ün üzerindedir. Anaokulumuzla birlikte 800´ün üzerinde öğrencimiz bulunmaktadır. Müdürlük tek olduğu için Anaokulu-İlkokul-Ortaokul iş ve işlemleri ortak yürütülmektedir.

Telefon - 03424281155

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gaziantepbeylerbeyianaokulu.meb.k12.tr

Adres - BEYLERBEYİ MAH. 84001 CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 107 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretmen :7
Öğrenci :114
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :240
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde, Beylerbeyi Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - BEYLERBEYİ MAH. 84001 CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 107 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehitkamil ilçe merkezindedir. Şehitkamil İlçe Milli Eğitime uzaklığı 1o kilometredir. Gaziantep İl Milli Eğitime uzaklığı ise 9,1 kilometredir.